Fabrică românească, unică în Europa

Move Eco este un producător unic în Europa de tricicluri electrice, înființat în 2016 și cu o tendință ascendentă. Ne propunem să oferim o gamă de produse viitoare ECO. Produsele noastre sunt asamblate în România pe linia de producție Move Eco și sunt testate de specialiști la ieșirea din producție.

Fabrica Move Eco se află în satul Haieu, situat între două stațiuni cu ape termale, Baile Felix și Baile 1 Mai. Această poziție reflectă obiectul principal al afacerii noastre, deoarece ne aflăm într-un loc primitor, aproape de granița dintre zona rurală și cea urbană, într-o zonă în care oamenii sunt minunați și formează o adevărată familie, care lucrează cu plăcere în acest domeniu.

Luăm mereu în considerare feedback-ul clienților noștri din Europa pentru a ne asigura că oferim o garanție și un serviciu de valoare europeană.

Triciclurile electrice acoperă multe nevoi gospodărești

Triciclurile electrice sunt vehicule care folosesc un motor electric și se încarcă de la priză. Acestea sunt o opțiune ecologică pentru transportul individual, deoarece nu emit gaze poluante și au un impact redus asupra mediului înconjurător. Triciclurile electrice sunt, de asemenea, o alegere convenabilă și economică, deoarece nu necesită costuri de întreținere mari și au o autonomie bună. Triciclurile electrice sunt ideale pentru oamenii care doresc un mijloc de transport ușor de manevrat pentru a transporta încărcături de câteva sute de kilograme.

Printre produsele noastre, cele mai căutate sunt mărcile de triciclete electrice CARGO-250 / CARGO-500 / CARGO-700, disponibile în diverse culori plăcute și rezistente (verde armat, albastru, roșu). Acestea sunt asamblate în România, pe linia de producție a MoveEco, și sunt testate la finalul procesului de producție de către specialiști care primesc feedback zilnic de la clienții noștri din întreaga Europa, oferind astfel o valoare de serviciu europeană garantată.

Aceste informații ar trebui să fie luate în considerare atunci când faceți alegerea dvs. și vă recomandăm cu încredere produsele MoveEco. Tricicletele electrice au o viteză maximă de 45km/h, sunt alimentate de 4-5 baterii de 60V/20/45 Ah și au o autonomie de 35-50 km, funcționând cu un motor brushless (fără perii) DC de 1000W. Sunt echipate cu două axe și un dumper (un recipient metalic mic care poate fi ridicat), fiind recomandate pentru orice tip de activitate, fie că este vorba de activități casnice, sportive sau hobby-uri diverse.

Numele organizației: Move Eco S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J05/1624/2016
Cod unic de identificare: 36472365
Adresă: Haieu, str.Trandafirilor, nr.13
E-mail: office@moveeco.ro
Telefon: +40-742-533-608