fbpx

Pachete promoționale


Pachetele promoționale sunt, de fapt, pachete configurate de tricicluri, cu toate combinațiile recomandate de accesorii. De exemplu, triciclul Cargo 500 nu este dotat standard cu un panou solar. De aceea, am făcut pachete în care Cargo 500 este cu panou solar. Am făcut și pachete cu Cargo 500 + panou fotovoltaic + roți off road. Și multe alte combinații pe care le recomandăm! Ar exista și alte combinații/variații, însă pe acelea nu le recomandăm, clientul și le poate face singur, pe propria răspundere, în afara garanției.

Când triciclul este comandat la pachet cu accesorii, nu se plătește nicio taxă de montaj.  Cei care doresc triciclurile standard, fără accesorii, se pot, totuși răzgândi să cumpere mai târziu accesoriile, adică la o altă comandă, însă vor trebui să suporte cheltuielile aferente, comunicate telefonic la confirmarea comenzii.

Dacă faceți un calcul, veți vedea că, un pachet promoțional este mai ieftin decât dacă ați cumpăra separat triciclul și accesoriile din pachetul respectiv.